Bond-Rite® CLAMP (GLM)

Zelfcontrolerende klemmen met LED indicatie

Het Bond-Rite CLAMP (GLM = "Ground Loop Monitoring") systeem is een uniek aardingscontrolesysteem, gepatenteerd door Newson Gale, en is de enige aardingsklem die operatoren een visuele zekerheid geeft dat mogelijk statisch geladen onderdelen goed verbonden zijn met de aarde.

Op de klem bevindt zich een LED die aanhoudend knippert indien het systeem een weerstand in de aardingslus van 10ohm of lager detecteert. Hierdoor heeft de gebruiker de zekerheid dat er geen statische ladingen kunnen accumuleren op de apparatuur tijdens het proces.

De aardingstang is voorzien van een batterij, en voorziet voldoende vermogen om gedurende 6 maanden, bij een gemiddelde van 6 uur per dag, te gebruiken.

 
Duidelijke LED
Een knipperend lampje bevindt zich op de klem zelf, en geeft de toestand van het hele circuit naar de aarde weer.
Scherpe contactpunten
Bijten doorheen contaminatie en roest, voor het tot stand brengen van een laagohmige verbinding naar de aarde.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid.

ATHEX Industrial Suppliers is actief in 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

ATHEX bvba heeft al een aardige reputatie opgebouwd, met o.a. projecten bij: Bayer, Electrabel, AjinomotoOmnichem, Arcelor, Belgian Refining Corporation, BASF, LanXess, Univar, Adpo, Schenker, BP, Fives NA, Vopak, Indaver, Fabricom GTI, Spie, ICI, Exxon,Ö Onze producten worden gebruikt in bijna elk Europees land en ook de vraag vanuit AziŽ, het Midden-Oosten en het Verre Oosten neemt toe.

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba