Newson Gale Benelux

De producten van Newson Gale worden in de Benelux officieel verdeeld door ATHEX bvba.
Newson Gale werkt reeds meer dan 30 jaar samen met een uniek wereldwijd netwerk van Channel Partners, hierdoor zijn wij in staat om technisch top-kwalitatieve producten aan te bieden, die voldoen aan de jongste richtlijnen op vlak van statische aardingen. ATHEX Industrial Suppliers is in dit netwerk het aanspreekpunt voor België, Nederland & Luxemburg.

ATHEX biedt een breed assortiment van apparatuur voor de afvoer van statische elektriciteit, gericht op elke industrie waar licht ontvlambare, brandbare en explosieve omgevingen voorkomen. Onze producten worden gebruikt in verschillende sectoren van de industrie, en wereldwijd breidt het gebruik van Newson Gale producten enorm uit, vanwege de uitzonderlijke kwaliteit.

Onze producten


Earth-Rite®
Aardingssystemen met visuele indicatie & interlock


Bond-Rite®
Zelfcontrolerende aardingsklemmen met visuele indicatie


Cen-StatTM
Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur


Mobiele oplossingen
Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen


Samen met Newson Gale bieden wij het meest omvattende productenpakket aan op het gebied van elektrostatische aardingen in explosiegevaarlijke omgevingen. Wij beveiligen mens en omgeving in industriële omgevingen waar processen aanzienlijke hoeveelheden statische elektriciteit kunnen opwekken, die een potentiële ontstekingsbron kunnen zijn in explosiegevaarlijke en/of brandgevaarlijke omgevingen.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuüm-wagens,...), een draagbare continuïteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba